Cel mai puternic remediu natural pentru reflux gastroesofagian si arsuri la stomac

1250

Poate o simpla lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa sa calmeze arsurile la stomac sau refluxul gastroesofagian?

Da, acest simplu remediu poate face asta. In cazul in care suferi de reflux gastroesofagian sau de arsuri la stomac, poti sa inlocuiesti pastilele antiaciditate toxice, care pot contine organisme genetic modificate si alte ingrediente periculoase, cu acest remediu simplu.

Bicarbonatul de sodiu actioneaza ca un agent de echilibrare al pH-ului organismului. In cazul in care organismul este prea acid, bicarbonatul te poate ajuta sa restabilesti echilibrul acid / alcalin la nivelul organismului.

In cazul majoritatii oamenilor, arsurile la stomac, refluxul gastroesofagian si indigestia se datoreaza lipsei de acid gastric. In cazul in care organismul nu produse suficient acid gastric, alimentele vor ramane pentru mai mult timp in stomacul tau. Atunci cand alimentele raman mai mult timp in stomacul tau, acestea pot fermenta. Acest proces determina aparitia unui nivel de disconfort care se simte ca reflux.

Bicarbonatul de sodiu contribuie la neutralizarea aciziilor stomacului si previne refluxul gastroesofagian.  De asemenea, este de mare ajutor si in cazul arsurilor la stomac, indigestiei si tulburarilor gastrice.

Acesta actioneaza prin scaderea nivelului de aciditate, reducandu-se astlfe posibilitatea ca alimentele din stomac sa se deplaseze la nivelul esofagului. Astfel, senzatia de arsura in gat si in piept asociata cu aceasta conditie este redusa.

Metoda prin care poti calma arsurile la stomac si refluxul gastroesofagian

Pune o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar de apa si amesteca bine. Bea aceasta solutie pentru un ajutor rapid. Bea acest amestec ori de cate ori suferi de refluxul gastroesofagian, dar asigura-te ca  mergi la medic in cazul in care aceasta problema este una persistenta.