Ascensiunea spirituala catre cea de-a cincea dimensiune

1608

 

1. Se afla oare procesul de ascensiune in plina desfasurare?

TETRRF-00003178-001

Cu siguranta. Pamantul a evoluat pana la un anumit punct in care saltul catre o alta frecventa mult mai puternica este un fenomen necesar si natural. Acest pas evolutiv este normal si este intalnit peste tot in Univers. Acest proces este denumit “ascensiune”. Tot ceea ce exista face acest salt urias atunci cand energia vibrationala proprie atinge o anumita frecventa.

Exista mult mai multe forme de viata pe Pamant care participa alaturi de noi la acest salt urias, de exemplu, animalele, mineralele, copacii. Tot ceea ce se afla in echilibru cu fluxul natural al ordinii divine va avea o frecventa energetica similara cu cea a Pamantului. Un exemplu al ordinii divine poate fi observat in raspunsul pe care-l au plantele si animalele fata de diferitele anotimpuri.

Fiecare fiinta umana de pe Pamant are o decizie de luat in aceste momente, decizia de a se alinia cu aceasta ordine divina si de a urca catre dimensiuni superioare sau de a continua procesul de invatare in dimensiunea actuala, in cea de a treia dimensiune. Scopul experientelor de viata din cea de-a treia dimensiune este acela de a ne ajuta sa ne dezvoltam intelepciunea si iubirea pentru semenii nostri.

2. Ce ar trebui sa fac?

TETRRF-00003178-001

Nu este necesar sa stii ce faci! Acest proces te include, dar te depaseste cu mult! Mintea, ego-ul este cel care doreste sa stie cat mai multe detalii legate de acest proces. Sinele spiritual continua sa se predea in fata Ordinului Divin, facand ceea ce simte ca este drept, fara ezitare, in spiritul credintei si al increderii totale.

3. Sunt un Lucrator al Luminii?

TETRRF-00003178-001

Lucrator al Luminii este orice fiinta care se dedica cultivarii constiintei interioare in sine si in celelalte persoane. In cazul in care exista in interiorul tau dorinta de a le ajuta si pe celelalte persoane – indiferent de forma pe care o ia acest ajutor – atunci raspunsul este afirmativ.

4. De unde stiu ca ajut?

TETRRF-00003178-001

In cazul in care faci ceea ce crezi ca este corect, indiferent de ceea ce faci, atunci ajuti. Interesul, entuziasmul, pasiunea,  iti vor arata calea moment de moment. Ai incredere in instinctul tau.

5. Este necesar sa cunosc toate detaliile pentru a-mi planifica scopurile?

TETRRF-00003178-001

Acest lucru este necesar numai in cazul in care iti face placere sa faci asta. Atunci cand te predai in fata a ceea ce exista si iti folosesti intuitia, detaliile si semnificatiile care alcatuiesc lumea noastra 3D isi pierd din importanta. In cazul in care vei avea nevoie de anumite detalii, cu siguranta te vei gandi la ele pe moment, fara a exista anumite ingrijorarari anterioare. In general, atunci cand iti faci planuri intuitiv, tot ceea ce planifici ca va fi intr-un anume loc, va fi acolo.

6. Este necesar sa acumulez atat de multe cunostinte?

TETRRF-00003178-001

Fie ca este vorba de un atelier de creatie, de o carte foarte buna, sau de orice altceva, in cazul in care iti produce placere, fa-o, daca nu, nu! Doar pentru ca a ajutat pe altcineva nu inseamna ca iti va fi si tie de folos. Entuziasmul tau interior este calea ta spirituala pe care trebuie sa o urmezi de cele mai multe ori. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa-ti folosesti discernamantul.

7. Este necesar sa fac ceva pentru a-ti forma un Corp Lumina?

TETRRF-00003178-001

Marea marjoritate a Lucratorilor in Lumina au deja format acest corp. Acesta este pastrat “acolo sus” pana in momentul in care va fi nevoie de el. Te afli in procesul de integrare. In cazul in care nu ai unul, acesta se afla in procesul de creare. Acesta este unul dintre procesele mai mici care fac parte din marele proces al ascensiunii. In general nu este necesar sa faci ceva in particular, acest proces are loc in mod natural. Pe masura ce te predai Ordinii Divine, acest proces se va accelera.

8. Sunt acolo unde ar trebui sa fiu?

TETRRF-00003178-001

Verifica! Intreaba-te: “Daca as putea sa fiu oriunde in lume, sa fac tot ceea ce-mi doresc, unde m-as afla?”. In cazul in care raspunsul este “aici, facand ceea ce fac”, atunci te afli sub indrumarea intuitiva a acestui moment si te afli acolo unde ar trebui sa fii.

9. Cum stiu daca ego-ul meu se afla in control?

TETRRF-00003178-001

In cazul in care te uiti tot timpul in jurul tau pentru a vedea daca a observat cineva ceva din ce ai facut, acesta este un indicator destul de bun! Te-ai putea intreba atunci cand faci ceva: “Daca n-as spune nimanui ca fac asta si nimeni nu va sti vreodata, as mai avea de gand sa fac asta?”. Raspunde-ti sincer!

10. De unde stiu ca intre mine si o energie negativa exista o legatura?

TETRRF-00003178-001

Dispui de un anumit dar, acela este abilitatea de a simti atunci cand o situatie sau cineva nu rezoneaza bine cu tine. Ai incredere in sentimentul initial pe care ti-l ofera acea situatie sau acea persoana. Nu conteaza daca intreaga lumea crede ca acel prezentator, tehnica, carte, produs sau “guru” este cel mai bun, ai incredere in intuitia ta de fiecare data. Te-ai putea salva din fata unui chin de nedescris! Lipsa ta de incredere in sine si esecul de a avea incredere in propriile tale sentimente te pot indeparta foarte multe de la drumul tau.

11. Cum pot sa recunosc adevarul?

TETRRF-00003178-001

Inima ta este cea care iti spune care este adevarul, de fiecare data. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai incredere in intuitia ta ori de cate ori se iveste ocazia si de cate ori iti vorbeste. In timp ce citesti sau ascuti ceva, observa in interiorul tau daca ceva rezoneaza sau nu cu tine. Posibil sa fie o fraza sau doar un cuvant. Nu-ti respinge sentimentele. Nu accepta ceva doar pentru simplul fapt ca asa ar trebui.

12. De ce-mi pierd memoria?

TETRRF-00003178-001

Pentru ca parasesti realitatea 3D, o realitate in care memoria este necesara pentru a cunoaste ceva cu certitudine. Te indrepti catre o alta realitate in care Cunoasterea nu necesita sa fie sustinuta de memorie. Memoria te paraseste pentru a te incuraja sa-ti folosesti din ce in ce mai mult capacitatea de a raspunde in mod intuitiv diferitelor situatii si evenimente. Este timpul acum sa stii ceea ce este nevoie sa stii in orice moment dat. Pierderea memoriei este un eveniment pozitiv! Toate categoriile de varsta sunt afectate de acest fenomen in timpul acestui proces.

13. De ce imi este afectata vederea?

TETRRF-00003178-001

Toata lumea care doreste sa faca parte din acest proces de ascensiune trebuie sa-si aduca toate aspectele legate de ei insisi intr-un echilibru, cu scopul de a atinge o frecventa vibrationala corecta. Acest fenomen include integrarea cu propria ta prezenta “Eu sunt”, partea ta ne-intrupata. Vederea ta se adapteaza si o sa-ti fie din ce in ce mai dificil sa citesti literele mici intr-o incapere slab iluminata.

14. De ce mi se parea ca nu fac nimic?

TETRRF-00003178-001

Parasesti cea de a treia dimensiune, cea a timpului si te indrepti catre cea de a cincea dimensiune, ce a momentului etern. In dimensiunea a cincea nu exista timp, pentru ca invatarea lectiilor din aceasta dimensiune nu necesita timp. Pe masura ce Planeta transcede timpul, frecventa vibrationala creste. Elimina toate “ar trebui”, “e necesar”, si vei vedea ca vei face mult mai multe decat crezi ca esti capabil sa faci.

15. Nu este egoic sa fac ceea ce simt eu ca-mi face placere?

TETRRF-00003178-001

Nu, este altruism. Exista o singura ordine divina. Oricare opereaza in fluxul sau natural se afla la locul potrivit, la momentul potrivit., oferind celor din jur cel mai bun ajutor pe care-l pot oferi. Ai curaj si increderea ca actiunile tale sunt cele potrivite. Elimina asteptarile a ceea ce crezi ca ar trebui sa faci si continua sa faci ceea ce simti ca este bine in urmatorul moment, iar apoi in urmatorul moment si tot asa.

16. Cum pot opri sirul de ganduri care-mi trece prin minte incontinuu?

TETRRF-00003178-001

In fiecare zi, vreme de zece minute, mediteaza. Observa-ti gandurile si nu te lasa tras in inconstienta care iti trece prin minte. In scurt timp, mintea se va preda in fata spiritului si va raspunde numai atunci cand acesta-i va cere sa o faca.

17. Cum pot opri haosul emotional din viata mea?

TETRRF-00003178-001

Invata-ti lectiile cat mai devreme. In cazul in care o persoana sau o situatie iti produce o reactie, observ-o si las-o sa treaca. In cazul in care nu vei reusi sa o lasi sa treaca sau in cazul in care nu o vei putea observa, vei atrage in viata ta din ce in ce mai multe situatii dificile, pana in momentul in care iti vei invata lectia. Nu incerca sa suprimi reactia actuala. In cazul in care o vei face,  va trebui sa creezi situatii similare pentru ca acea reactie sa fie adusa la suprafata, constientizata si eliminata.

18. Cum ajung in inima mea?

TETRRF-00003178-001

Iesi din mintea ta, din egoul tau si intra in inima. Coboara-ti mintea in inima. Intreaba-te de cateva ori pe zi: “Unde sunt acum, in mintea mea sau in inima?”. In cazul in care iti poti observa mintea cea nelinistita, opreste-te si respira profund de cateva ori si muta-ti atentia catre inima ta.

19. Cum pot invata sa iubesc neconditionat?

TETRRF-00003178-001

Constientizeaza atunci cand critici, cand judeci sau cand condamni pe cineva, in special pe tine. Nu lasa niciodata un gand negativ sa-ti treaca prin minte. Toata lumea face tot ceea ce poate, cu invataturile pe care le au la indemana.

20. Cine-mi va arata calea?

TETRRF-00003178-001

Iti sunt aratate semne in evenimentele vietii de zi cu zi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa fii prezent si sa le observi. In cazul in care esti cu capul in nori, sau prea impamantenit, poti pierde din vedere foarte usor ceea ce se intampla in jurul tau.

Nu exista lideri. Procesul de ascensiune necesita o restabilire a maiestriei interioare. Din acest motiv, esti incurajat sa-ti cauti si sa descoperi propriul tau adevar interior si sa fii propriul tau lider. Raspunsurile se gasesc in interiorul tau. Toti suntem egali. Atunci cand vei intelege acest lucru, nu vei mai simti nevoia de a-ti oferi propria ta putere unor maestri spirituali pe care-i privesti ca fiind mai buni decat tine. Adesea, in urma unei lipse de incredere, ne inmanam increderea unor persoane care s-ar presupune ca ar putea sa ne ajute.

21. Cum ma pot comporta precum un maestru atunci cand simt ca sunt o victima?

TETRRF-00003178-001

Simplu! Opreste victimizarea. Ceea ce ramane este alternativa – maestrul.

22. Cum pot recunoaste informatiile gresite?

TETRRF-00003178-001

In cazul in care simti ca ceva este gresit, mai mult ca sigur este. Ai incredere in intuitia ta interioara. Fii propriul tau avocat. Scopul energiei negative este acela de a-i indeparta pe oameni din ce in ce mai mult de Sursa. Cu toate acestea, nu este necesar sa te indepartezi complet de energia negativa, pentru ca asta inseamna ca dispare ceea ce numim “dragostea neconditionata”. Asta nu inseamna “Te voi iubi doar daca lucrezi, daca ma faci sa ma simt bine si daca-mi dai dreptate in tot ceea ce spun.”

23. Cand se va produce ascensiunea?

TETRRF-00003178-001

La nivel colectiv aceasta a inceput, dar se va finaliza atunci cand totul se va afla intr-o armonie perfecta cu Divinitatea. La nivel individual, aceasta se va produce atunci cand vei fi pregatit. Aceasta se va produce atunci cand misiunea pentru care ai venit pe Pamant a fost indeplinita.

24. Ce pot face pentru a accelera acest proces?

TETRRF-00003178-001

Fii tu insuti. Acest lucru presupune sa renunti la tot ceea ce crezi ca nu esti tu – toate barierele pe care le-ai ridicat, toate credintele, toate justificarile, toate criticile, toate gandurile negative, toate emotiile nedorite, toate “ar trebui” si tot efortul pe care-l depui pentru a-ti controla viata.

Ideea de a renunta sa-ti mai controlezi viata poate aduce cu sine sentimente de frica, dar nu ai de ce sa te temi. Nu-ti vei pierde identitatea si nu vei fi absorbit de necunoscut. Renuntarea presupune ca esti mult mai conectat cu constiinta universala.

25. Atunci cand renunti si-l lasi pe Dumnezeu…

TETRRF-00003178-001

Atunci cand vei avea  curajul sa renunti la incercarea de a-ti controla viata si cand vei avea incredere ca in ciuda tuturor dificultatilor pe care viata ti le va scoate in cale, ceva minunat se va intampla, acel lucru minunat chiar se va intampla. Pentru ca acel „ceva” sa se intample, mai intai este necesar sa intelegi ca nu esti tu cel care este in control.