Cele cinci alimente vitale in dezvoltarea spirituala care aduc o stare de bine

5540

Stim cu totii cat de important este sa ne hranim corpul cu alimente curate, ecologice si neprelucrate. Cu toate acestea, in perioadele de dezvoltare este cu atat mai important sa-i asiguri organismului tau alimentele care sa sprijine schimbarea nivelului vibrational.

Anumite alimente sunt foarte importante in timpul perioadelor de schimbare si in perioadele de stres emotional ridicat. In timp ce nivelul vibrational creste, acesta poate cauza o instabilitate emotionala. S-ar putea sa incepi sa te confrunti la inceput cu senzatii corporale, vise intense sau sensibilitate fata de ceilalti.

In acest timp, este important sa-ti hranesti corpul cu alimente care vor sprijini nu numai acest proces, dar cu alimente care sa sprijine si glanda pineala. Glanda pineala este considerata a fi “sediul constiintei” si este adesea mentionata ca fiind “al treilea ochi”. Aceasta este responsabila pentru visele noastre, pentru viziunile noastre si este capabila sa ne conecteze cu scopul si cu sursa principala de energie.

Glanda pineala are multe alte functii la nivelul organismului, dar din punct de vedere spiritual sau ezoteric, prin intermediul acestei glande ne puter ridica nivelul vibrational. Daca doresti sa-ti sporesti intuitia, sa contribui la cresterea nivelului vibrational sau ai nevoie de ajutor in etapele ascensiunii, aceste alimente te vor ajuta in acest sens.

Iata care sunt cele CINCI alimente care sprijina dezvoltarea spirituala: