ZECE lucruri pe care fac oamenii de succes le fac diferit cu scopul de a-si indeplini scopurile

1157

Intotdeauna m-au fascinat oamenii care cunosc succesul in ceea ce fac; mai ales cei care cunosc succesul in mai multe domenii ale vietii lor. De-a lungul timpului am studiat vietile a numerosi oameni de succes, le-am citit cartile sau le-am urmarit interviurile. Fiecare dintre acestia, fara exceptie, au anumite caracteristici si anumite actiuni pe care le fac in mod diferit de ceilalti. Iata care sunt lucrurile pe care le fac oamenii de succes le fac diferit cu scopul de a-si indeplini scopuri

10. Acestia fac sacrificii

02

Oamenii de succes, pentru a-si atinge visele, fac sacrificii. De exemplu, o sa fie necesar sa muncesti pentru nimic o periodata de timp pentru a-ti atinge scopurile. Cu toate acestea, daca ai incredere in tine si-ti fixezi scopuri realiste, cu siguranta sacrificile o sa merite la un moment dat. Intreaba-i pe cei care au reusit!

9. Acestia dispun de abilitatea de a face mai multe lucruri in acelasi timp

02

Majoritatea viselor sunt indeplinite de persoanele care detin aceasta abilitate. Uneori, o sa fie necesar sa faci mai multe lucruri in acelasi timp pentru a-ti atinge scopurile. Nu trebuie sa lasi o viata incarcata sa te impiedice sa-ti indeplinesti scopurile.

8. Acestia sunt persoane optimiste

02

Oamenii care sunt capabili sa-si atinga scopurile sunt foarte optimisti. Acestia nu gandesc negativ in majoritatea timpului, ci incearca sa se gandeasca la posibilitatea implinirii visurilor personale. Daca esti o persoana pesimista, o sa fie mult mai greu sa iti indeplinesti scopurile. In loc sa te ingrijorezi si sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva intunecata, gandeste-te ce poti face pentru a-ti indeplini visurile. Primul pas este cel mai important, apoi totul se aseaza de la sine.

7. Acestia sunt foarte realisti

02

Atunci cand nu poti face calcule elementare de inmultire, nu te poti ingrijora ca nu vei putea castiga olimpiada nationala de matematica. Oamenii de succes isi seteaza scopuri realiste si incearca sa le indeplineasca pe rand, unul cate unul. Atunci cand iti setezi scopuri mult mai realiste si mai mici este foarte usor sa-ti indeplinesti visele si pana la urma imaginea de ansamblu va incepe sa se contureze.

6. Sunt dispusi sa riste

02

Persoanele care cunosc culmile succesului au aceasta trasatura comuna, sunt dispusi sa-si asume riscuri. Multe vise necesita asumarea anumitor riscuri. Nu poti sa stii niciodata ce se poate intampla daca nu-ti asumi anumite riscuri. Aceasta atitudine nu se internalizeaza decat prin practica, asa ca nu o sa ai de unde sa stii decat daca-ti vei asuma riscuri.

5. Acestia nu se dau batuti niciodata

02

Oamenii de succes nu se dau batuti niciodata, chiar daca lucrurile nu merg uneori asa cum si-ar dori. Cu toate ca exista perioade dificile si in viata acestora, acestia nu se impotmolesc in aceste momente dificile deoarece realizeaza ca sunt trecatoare. Acestia incearca sa-si mentina o atitudine pozitiva, iar mintea lor este focusata pe rezultatul final si pe modalitatile prin care pot produce rezultate. Daca te dai batut prea devreme nu o sa-ti atingi niciodata scopurile.

4. Acestia isi mentin principiile

02

Pentru a trece cu usurinta peste hopurile care iti vor iesi in cale este extrem de necesar sa stii cine esti si de ce faci anumite alegeri. Este extrem de important sa-ti mentii principiile in situatiile in care alte persoane uita cine sunt si ce le face sa mearga inainte.

3. Acestia isi mentin sanatatea

02

Oamenii de succes pun un pret foarte mare pe sanatatea lor si se asigura ca si-o mentin prin obiceiurile pe care le au in fiecare zi. Daca te imbolnavesti o sa-ti fie mult mai dificil sa-ti atingi scopurile. Astfel, mentinerea sanatatii este un aspect foarte important pentru oamenii de succes.

2. Acestia depun eforturi extreme

02

Oamenii de succes muncesc foarte mult pentru a-si indeplini visurile personale. Acestia fac orice este necesar pentru a-si indeplini visurile, chiar daca pentru a face din acestea o realitate este necesara depunerea unei munci sisifice si chiar daca este vorba de un proiect pe termen lung. Probabil  o sa fie necesar sa lucrezi la doua slujbe in acelasi timp sau chiar la trei slujbe in acelasi timp. Poate trebuie sa te duci la facultate in timp ce-ti dezvolti afacerea si in acelasi timp ai si o familie de crescut si asa mai departe.

1. Acestia nu gasesc scuze

02

In momentele in care majoritatea oamenilor se gandesc la materializarea propriilor lor visuri, de cele mai multe ori, acestia gasesc o multime de scuze datorita carora indeplinirea acestora este imposibila. Oamenii de succes nu gasesc scuze pentru care nu ar putea sa-si indeplineasca visurile, acestia gasesc solutii.