Nikola Tesla – Un portret realizat intr-un mod neobisnuit!

1040

“Daca doresti sa descoperi secretele Universului, gandeste din perspectiva energiei, a frecventelor si a vibratiilor.” – Nikola Tesla

Probabil va amititi articolul anterior in care v-am prezentat uimitoarea tehnica de pictare cu foc (click aici). Steve Spazuk dispune de abilitatea uimitoare de a crea adevarate opere de arta cu ajutorul acestei tehnici.

In timp ce talentul lui Spazuk este cu adevarat uimitor, acum este momentul sa-l cunoastem pe artistul care a uimit o lume intreaga cu realizarea sa!

Numele lui este Phil Hansen si ii poarta un mare respect lui Nikola Tesla. Acesta-i poarta un respect atat de mare incat i-a creat un portret, folosindu-se doar de scanteile produse de doua cabluri electrice. Cantitatea de timp si priceperea artistica care au condus la realizarea acestui obiect sunt cu adevarat remarcabile. Pentru realizarea acestei opere de arta, artistul a avut nevoie de doua zile pline de munca. In plus, acesta a trebuit sa poarte masca de gaze si manusi pentru a se proteja pe toata durata realizarii acestui frumos portret.