Microcipul vechi de 250 de milioane de ani – Descoperirea care ar putea schimba istoria!

157
.

Acest “microcip antic” a fost descoperit in regiunea Krasnodar, iar ufologii au etichetat deja acest artefac ca fiind un fragment al unei tehnologii necunoscute anterior de stiinta. Ca in cazul multor alte descoperiri, acest artefact remarcabil a fost gasit din intamplare de un pescar, pe nume Viktor Morozov, care a donat descoperirea studentilor de la Universitatea Politehnica Nowoczesnej. Acestia, impreuna cu profesorii lor au efectuat mai multe teste si au ajuns la concluzia ca in interiorul acestei pietre se gaseste un “dispozitiv” ciudat, care se aseamana foarte mult cu microcipurile moderne. Cercetatorii nu au incercat sa scoata pretinsul microcip din piatra de teama sa nu-l deterioreze.

4

Geologii si cercetatorii nu pot explica originea acestei descoperiri fantastice si exista numeroase posibilitati care ar putea explica ce este acest obiect cu adevarat. Tehnologie extraterestra, dovada a unor societati antice sofisticate, sau doar una dintre acele roci ciudate facute de mama natura. Unii cercetatori sustin ca acesta ar putea face parte din tulpina unei plante, cum ar fi crinii. De cealalta parte, scepticii au “demascat” deja aceasta descoperire sugerand ca nu merita toata aceasta atentie. La fel ca si in cazul multor altor descoperiri facute pe teritorul Rusiei care nu au fost explicate si in acest caz acestia sustin ca “nu este ceva cu adevarat important”, in timp ce originea acestui artefact si a altor obiecte misterioase descoperite in Rusia nu a fost explicata.

Ce crezi ca este acest artefact? Este o alta roca ciudata facuta de mama natura? Sau este un obiect misterios care ne indeamna sa ne gandim la veridicitatea teoriei extraterestrilor antici?

.