Chiromantia – Limbajul palmelor si secretele sale

2838

Chiromantia, arta antica a analizarii limbajului palmelor, este stiinta citirii palmelor oamenilor, cu scopul de a obtine o perspectiva asupra vietii lor. Palma are lini si marcaje care spun o poveste in detaliu. In chiromantie, aceasta poveste sau harta plina de semne si de simboluri este considerata a fi un instrument de neegalat in intelegerea potentialului si limitarilor, precum si a caracterului si a personalitatii emotionale a mainii care urmeaza sa fie citita. Simbolurile sau semnele de pe palma nu raman aceleasi; acestea se schimba in decursul vietii noastre.

Oamenii sunt fascinati de chiromantie, deoarece acestia pot vedea dovezile chiar fata lor. Am devenit interesat de aceasta stiinta dupa ce am urmat un curs de parapsihologie. Acest curs de studiu a inclus si elemente de chiromantie, de numerologie, de I-Ching si de astrologie. In urma acestui curs am dezvoltat un mare interes pentru aceasta arta antica.

Exista o satisfactie extraordinara in studiul chiromantiei. Aceasta forma de arta extrem de respectata a facut parte din cultura multor civilizatii antice: chineza, evreiasca, egipteana, hidusa, tibetana si babiloniana. Marile minti, cum ar fi Aristotel, Platon, Karl Jung si Julius Speer s-au folosit de aceasta stiinta in munca lor.

Fiind o forma de arta respectata, chiromantia s-a raspandit in Europa si in America datorita eforturilor carsmaticului William John Warner. Prin intermediul numeroaselor sale citiri in palma,  popularitatea chiromantiei a crescut considerabil.

In cadrul chiromantiei, chiromantul stie cum sa analizeze si sa interpreteze semnele existente, deoarece fapte de necontestat se afla gravate in palme. Chiromantia iti spune cine esti si modul in care gandesti. Este nevoie doar de o minte deschisa si de o practica regulata pentru a interpreta in mod corect informatiile.  In timpul unei sesiuni, chiromantul va examina ambele maini. Acest lucru are loc deoarece fiecare mana este unica, diferentele dintre palma stanga si cea dreapta fiind semnificative. Chiromantul va analiza directia si calitatea liniilor fiecarei palme. Ambele palme contin o inregistrare a trecutului, prezentului si viitorului potential. In cazul in care exista greseli percepute sau alegeri pozitive ce au fost facute la un moment dat, acestea se vor inregistra in palma.

Liniile majore si minore pot fi apoi comparabile cu o harta rutiera care este ghidata de gandurile noastre. Calitatea si eficienta liniei vor determina finetea acestui drum – cat de sanatoasa si de confortabila va fi calatoria noastra prin viata sau cat de accidentata si de neregulata.

Pe langa liniile majore si minore, exista numeroase marcaje care apar periodic la nivelul palmelor. Aceste marcaje sporesc sau blocheaza actiunea unei linii majore sau indica schimbari in stilul de viata al unei persoane. Acestea nu sunt permanente si pot disparea la fel de repede cum au aparut, intr-o saptamana sau intr-o luna.

In continuare vom analiza rapid o mana, folosindu-ne de imaginea de mai jos. Aceasta este palma dreapta.

02

Forma acestei maini este patrata cu degetele relativ scurte, ceea ce indica o mana in forma de foc. Aceasta persoana va prelua conducerea in orice situatie, este o persoana entuziasta, plina de viata si interesanta. Atunci cand vine vorba de luarea deciziilor, spatiul degetului (intre aratator si mijlociu), arata o tendinta de a lucra bine cu ceilalti.

A) Putem observa un cerc complet sub degetul mare care indica rezerve bune de energie, pasiune si caldura umana. Aceste rezerve de energie sunt importante, deoarece numeroase linii B)  sub degetul mare ne dezvaluie o persoana care este supusa stresului la locul de munca sau in viata de familie.

C) Linia vietii, intre degetul mare si degetul aratator, arata stres si multe suisuri si coborasuri in copilarie. Acest lucru va continua pana in jurul varstei de 20 de ani.

La inceputul sau, unde se intersecteaza cu linia vietii, linia mintii prezinta intreruperi mentale D). In timp ce linia mintii traverseaza palma, tensiunea existenta inainte dispare. Pana la sfarsitul varstei de 20 de ani, linia mintii este stabila si prezinta un mod mai practic de a gandi.

Linia vietii se separa de indicatori de stres anteriori si mai tarziu prezinta o energie si o vitalitate crescuta E) spre centrul palmei langa incheietura mainii.

F) Linia inimii ne arata ca aceasta persoana tinde sa-si aminteasca suferintele si ranile trecutului mult prea des in ciuda unei capacitati de a manageria problemele inimii destul de bine. Sunt prezente dovezi puternice ale existentei unor cadouri intuitive G) (crucea mistica in centrul palmei intre linia mintii si cea a inimii)

H) In cele din urma, linia destinului/carierei indica un loc de munca stabil pana la varsta de 65 de ani. Exista o bifurcatie  in acest punct (la 65 de ani) care indica existenta unui nou loc de munca

Ajutandu-te de analiza de mai sus, ce secrete crezi ca ascund palmele tale?

01