Cele zece remedii naturale impotriva infectiilor fungice

2863
.

#6. Iaurtul

Iaurtul functioneaza in acelasi mod in care o fac si probioticele. Aplicarea de iaurt in zona vaginala poate elimina senzatia de mancarime si poate  ucide fungii responsabili pentru infectia de care suferi.

#7. Acid boric

Acest acid este in mod natural antiseptic si antifungic, asa ca poate avea grija de o infectie fungica destul de eficient. Farmaciile cu medicamente naturale au la vanzare supozitoare de acid boric care pot fi introduse intravaginal. Niciodata nu folositi pulberea in mod direct, deoarece poate avea un efect negativ asupra santatatii dumneavoastra.

#8. Otet de cidru de mere

Alina orice infectie fungica cu ajutorul otetului de cidru de mere. Se amesteca 3 linguri de otet de cidru de mere cu un litru de apa si se fac spalaturi cu aceasta solutie.

#9. Ulei de oregano

Uleiul de oregano este un alt remediu extrem de eficient pentru tratarea infectiilor fungice. Acesta va ajuta la reducerea infectiilor fungice si Candida. Se pun 9 picaturi intr-o capsula si se administreaza de doua-trei ori pe zi, dupa mese.

#10. Relaxeaza-te

Toata lumea are cantitati naturale de Candida in organism, cu toate ca mediul natural al organismului impiedica dezvoltarea acestei ciuperci. Atunci cand apare o astfel de infectie, organismul tau incearca sa-ti atraga atentia cu prive la un anumit dezchilibru. Un stil de viata stresant poate cauza dezvoltarea in exces a acestei ciuperci, deoarece sistemul nostru imunitar devine compromis. Asigura-te ca-ti faci timp zilnic pentru a te relaxa si pentru a te recupera, in special dupa evenimentele stresante din viata ta. Iti recomandam masaj, meditatie, yoga si un program de exercitii fizice.

Sursa

 

.