Cele ZECE filme extraordinare care te pot apropia de succes

1729

Fieca dintre noi am trait experienta vizionarii unui anumit film, pentru ca dupa vizionarea acestuia sa ne simtim persoane complet diferite, motivate si inspirate. Filmele au un potential uimitor de a ne inspira si de a ne influenta deciziile noastre de viata. Fiecare dintre noi suntem familiarizati cu munca pe care o desfasoara Woody Allen, James Cameron sau Quentin Tarantino. Acestia sunt trei dintre numerosii scriitori si regizori care au un impact emotional profund asupra audientei lor.

Uneori, un film poate reprezenta podul emotional catre succesul pe care ni-l dorim cu adevarat.

Iata care sunt cele ZECE filme extraordinare care te pot apropia de succes:

1. Fight Club – Materialism si detasare

„Fight Club” este un film prin intermediul caruia ne sunt oferite mai mult decat cateva simple lectii dspre succes. Acest film depaseste cu mult notiunea de succes, invatandu-ne lectii valoroase despre materialism si despre detasarea emotionala.

Potrivit lui Tyler Durden, Fight Club are legatura cu eliberarea de catusele vietii moderne, cele care ne intemniteaza si care ne emasculeaza, eliberare pe care o putem cunoaste doar prin accetarea suferintelor si riscurilor care isi fac aparitia in vietile noastre.

Acesta este acel gen de film pe care-l poti vedea de foarte multe ori, deoarece de fiecare data vei capata o noua intelegere plina de valoare.

Trailer:

2. Pumping Iron – Incredere si afirmare

Pumping Iron nu este un film doar pentru amatorii culturismului. Nu. Pumping Iron este un film recomandat celor care isi doresc sa observe in actiune adevarata dorinta a afirmarii si adevarata putere a increderii in sine.

Arnold Schwarzenegger, un om cu o experienta de viata foarte vasta si cu o poveste de viata la fel de impresionanta, ne impartaseste atitudinea si convingerile sale personale intr-un documentar clasic. Fara nicio indoiala, acest film acest film iti va influenta mentalitatea multa vreme dupa ce-l vei viziona.

Trailer: