• Spiritualitate
Spiritualitate Cele OPT puncte cheie in interpretarea viselor noastre

Cele OPT puncte cheie in interpretarea viselor noastre

-

- Advertisment -

Visele au reprezentat inca din cele mai vechi timpuri una una dintre enigmele dominante ale umanitatii. Inca din anul 5000 I.Hr., mesopotamienii si-au facut un obicei din a-si inregistra visele pe tablite de lut si fiecare cultura din lume are propria sa interpretare  a taramului in care patrunzi in starea dintre veghe si somn.

Exista multe aspecte care trebuie luate in considerare pentru a realiza o interpretare de succes a viselor. Printre cele mai importante aspecte se numara urmatoarele opt puncte cheie:

#1. Observa contextul general pentru a vedea daca acesta este pozitiv sau negativ.

#2. Visele tale se pot afla intr-o foarte stransa legatura cu amintirile si cu posibilitatile trecutului tau, cu situatia prezenta de viata prin care treci, sau cu viitorul.

#3. Verifica legatura dintre visul tau si cele patru elemente, pentru a cunoaste daca acesta are legatura cu actiunile tale (elementul pamant), cu gandurile tale (elementul aer), cu emotiile tale (elementul apa) sau cu energia vitala (elementul foc).

#4. Verifica legatura dintre visul tau si cele patru taramuri ale constiintei pentru a cunoaste daca acesta are legatura cu nevoile tale sau cu fotele naturale (simboluri animale), cu amintirile tale (simboluri minerale), cu sentimentele si cu emotiile tale (simboluri vegetale) sau cu propriul tau comportament (simboluri umane).

#5. Observa daca visul tau are legatura cu lumea ta interioara (reprezentata de polaritatea feminina – o mama, fete si femei) sau cu lumea ta exterioara, cu actiunile tale (reprezentata de polaritatea masculina – tata, baieti si barbati). Aminteste-ti ca o femeie poseda un barbat interior si ca un barbat poseda o femeie interioara. Cu alte cuvinte, fiecare dintre noi detinem in interiorul nostru ambele energii, in ceea ce priveste constiinta.

#6. Pentru a intelege cat mai bine ce reprezinta un anumit simbol, este necesar sa-i observi semnificatia sa in realitate (ex. O masina este folosita pentru a avansa in societate alaturi de ceilalti, simbolul atingerii unor obiective; o casa este un simbol al intimitatii, un sanctuar al echilibrarii).

#7. Pentru a-ti da seama daca un simbol are o semnificatie pozitiva sau negativa a trebui sa analizezi daca acesta se afla la locul potrivit (de exemplu, un delfin in ocean se afla la locul potrivit, dar nu si un cal in dormitor).

#8. Incearca sa descoperi legatura profunda dintre visele tale si realitate – trecut, prezent si viitor.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Advertisement -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre