Cele mai periculoase CINCI toxine de care ar trebui sa te feresti

1328

Organismul nostru poate fi coplesit rapid, avand in vedere miile de toxine alimentare cu care intram in contact zi de zi. Adevaratele elemente nutritive au fost denaturate pana la punctul in care acestea ofera foarte putine beneficii, iar aerul, solul si apa au devenit deosebit de poluate. Acestea sunt cele 5 toxine de care ar trebui sa te feresti in mod special:

5. Metalele grele

01

In mod normal, oamenii nu ar trebui sa fie ingrijorati cu privire la exista metalelor grele in alimente, aer, apa sau in produsele de ingrjire personala. Din pacate,  aceasta nu este situatia actuala cu care ne confruntam.

Cele mai comune modalitati prin care ne expunem metalelor grele sunt reprezentate de  amalgamele dentare, vaccinurile, produsele de ingjirije personala, recipientele si tigaile, de consumul fructelor de mare, praful de copt, fum, vopsea, apa, medii de lucru poluate si traseele chimice.

Aceste toxine mortale isi pot face simtit efectul imediat, provocand dureri cronice, oboseala, gandire incetosata, afectiuni gastro-intestinale, alergii, dureri de cap, depresie, afectiuni ale pielii, insomnie, paralizie si multe altele.

4. Organismele Modificate Genetic

06

Organismele modificate genetic, sunt legumele care au fost crescute cu ajutorul pesticidelor otravitoare, erbicidelor sau a bacteriilor, astfel incat aceste plante sa fie protejate de daunatorii care le pot distruge.

Avand in vedere ca 85 % din intreaga cantitate de porumb, soia si ulei de canola este modificata genetic si fiind unele dintre cele mai consumate produse alimentare de pe planeta, oamenii se trezesc in fata unei probleme majore.  Adauga sfecla de zahar, bumbacul si alte cereale foarte consumate si ne aflam in fata unei apocalipse nutritive in devenire.

Rezultat al acestui proces tehnologic, oamenii consuma de fapt grane pline de chimicale, acestea fiind cunoscute ca fiind principala cauza a formarii tumorilor si a altor forme de cancer.

3. Radiatiile

Boy and a mask

Exista foarte multe forme periculoase de radiatii, dar cele mai mortale, care polueaza in prezent planeta sunt cesiu – 137 si radiatiile electromagnetice. Testele recente arata o crestere cu pana la 500% a radiatiilor in comparatie cu datele de acum 10 ani. De asemenea, foarte multi experti sunt de parere ca cesiul a patruns in industria alimentara deoarece orice fructe de mare care provin din Oceanul Pacific sunt suspecte de a fi contaminate.

Cu toate acestea, aceste radiatii nu creaza o preocupare la fel de mare ca cea pe care o creaza radiatiile electromagnetice.  Semnalele WiFi, telefoanele mobile, televizoare,  calculatoare, cuptoare cu microunde, toate sunt omniprezente, asa ca, aceste radiatii sunt imposibil de evitat.

La data de 31 mai 2013, Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru Cercetare in Domeniul Cancerului a emis un raport care admite ca telefoanele mobile s-ar putea intr-adevar sa cauzeze cancer, acestea fiind clasificate”cu potential posibil cancerigen” – clasa 2B.

2. Xenoestrogeni

04

Xenostrogenii, sau moleculele de estrogen facute de om, sunt o toxina foarte intalnita in viata ta de zi cu zi. Acestea sunt intalnite in recipientele de plastic, conserve, paharele de plastic, produsele cosmetice si de ingrijire personala si in compozitia substantelor agricole chimice.

Acesti perturbatori ai sistemului ai sistemului hormonal pot provoca o multime de afectiuni printre care, insomniile, pierderea energiei si a libidoului, cancere hormonale, precum cele de san sau de prostata.

1. Indulcitorii artificiali

05

Pericolul pe care-l constituie indulcitorii artificiali a fost adus la cunostinta opiniei publice de foarte multa vreme, dar nu a reprezentat si continua sa nu reprzinte un semnal de alarma pentru foarte mult dintre noi. Aspartamul si sucraloza, de exemplu, se gasesc in: sucurile dietetice, iaurt, guma de metecat, sosuri pentru gatit, indulcitori, apa cu aroma de fructe, cereale si produsele “fara zahar”.

Aspartamul este format dintr-o combinatie de substante chimice, una dintre acestea fiind acidul aspartic, un aminoacid cu efecte excitatorii asupra celulelor creierului, metanol, fenilalanina. Oamenii de stiinta considera aspartamul ca fiind un indulcitor toxic, cu puternice efecte nocive asupra creierului uman.

Nouazeci de simptome diferite au fost documentate, ca urmare a consumului de aspartam, inclusiv atacuri de anxietate, tulburari de vorbire, oboseala, depresie, migrene, palpitatii, greata sau spasme musculare.

 Sursa