Puterile vindecatoare ascunse ale parului tau

2856
Cum poti proteja receptivitatea parului tau?

#1. Utilizeaza produse pentru par naturale – Folosirea produselor chimice pe parul si pe scalpul tau nu are un efect negativ fata de tine, ci si fata de abilitatile tale receptive. Alege sampoane, balsamuri si tratamente naturale sau organice. Vopsirea parului, de asemenea, contribuie considerabil la blocarea abilitatilor intuitive si a receptivitatii.

#2. Evita taierea varfurilor – Ne-a fost inoculata ideea ca astfel putem avea parte de un par sanatos, dar de ce sa contribuim la sanatatea parului din interior spre exterior? Pastreaza-ti sanatatea parului consumand o dieta bogata in fructe, legume si grasimi sanatoase. Cu scopul de a-ti hrani parul si de a-ti proteja varfurile despicate sau uscate, aplica un tratament naturist de nuca de cocos sau de ulei de migdale peste noapte.

#3. Evita pe cat posibil uscarea cu feonul – Incearca pe cat de mult posibil sa-ti usuci parul in mod natural, la soare. Asfel va creste absorbtia de vitamina D si iti va creste forta de viata. Feonul poate emite electricitate care poate afecta sensibilitatea parului si chakra celui de-al treilea ochi.

#4. Nu utiliza sampon in exces – Permite-le uleiurilor naturale sa-ti curete si sa-ti protejeze parul. Sub nicio forma nu utiliza sampon in fiecare zi, ci doar atunci cand este necesar.

#5. Spala-ti parul dupa stres – Se crede ca, dupa o cearta sau dupa un argument puternic parul poate retine o parte din incarcatura energetica negativa. Spalatul parului dupa o zi stresanta te poate ajuta sa elimini o mare parte din aceasta incarcatura negativa de energie.

#6. Taierea parului – In cazul in care este absolut necesar sa iti tunzi parul, evita sa faci asta atunci cand este luna plina, inainte si dupa acest eveniment. Astfel vei putea stimula cresterea parului si va creste mult mai rapid si mai atragator. De asemenea, evita taierea parului dupa apusul soarelui.

Parul nostru este puternic si ne ofera indicii nu doar despre starea de sanatate a corpului fizic, ci si despre starea corpului nostru emotional si spiritual.

Adoptand unele dintre aceste practici in  rutina ta vei observa o diferenta in energia si in intuitia ta.