Poate timpul sa vindece ranile sufletesti? Tu ce parere ai?

2011

#4. Intelege ca durerea nu este o alegere

Ai trecut printr-o dezbinare dificila si ai pierdut ceva care a fost foarte important pentru tine, asa ca durerea este complet naturala. Multi oameni incearca sa-si controleze durerea, dar durerea nu este o alegere si nu te va controla. Poate ti se pare neplacut, dar cel mai bun lucru pe care-l poti face este lupti cu curaj si sa treci prin durerea pe care o simti. Recunoaste durerea pe care o simti si apoi las-o sa treaca.

#5. Aminteste-ti ca majoritatea relatiilor se incheie

Indiferent daca este vorba de o despartire sau de un divort, multe relatii se vor incheia. De aceea, nu ar trebui sa te simti inadecvat dupa o despartire. Chiar si cei mai interesanti, iubitori, amuzanti si frumosi oameni trec prin aceasta experienta.

#6. Ai grija de tine

Unul dintre cele mai dificile lucruri legate de o despartire este ca te simti ca si cand ai fi incomplet fara cealalta persoana. Daca rezonezi cu acest lucru, aminteste-ti ca nu ai nevoie de altcineva pentru a te completa daca te iubesti destul. Acorda-ti timp pentru a afla mai multe despre tine si despre ceea ce-ti place, astfel incat sa poti sa fii fericit si fara partener.

#7. Petrece timp in compania oamenilor care iti ofera sprijin

Timpul petrecut in compania oamenilor care te iubesc si te sustin pentru cine esti cu adevarat, te va ajuta si va usura durerea despartirii. Acestia iti vor aminti ca multi oameni te sprijina, iar acest lucru te va motiva sa treci mai usor prin experienta durerii.

Sursa