Cele mai sanatoase PATRU varietati de sare

1754

Aceste patru tipuri diferite de sare pot avea un impact puternic asupra starii tale de sanatate:

4. Sare de mare gri sau Sarea Celtica

Acest tip de sare furnizeaza toate cele 92 de minerale, promoveaza alcalinitatea organismului, imbunatateste digestia, sporeste rezistenta la infectii si amelioreaza bolile de piele, precum si alergiile.  Aceasta sare uscata la soare, neprelucrata, este o sare care isi pastreaza toti nutrientii sai datatori de santate.

3. Sarea Hawaiiana vulcanica rosie

Aceasta sare contine peste 80 de minerale diferite si este una dintre cele mai nutritive saruri cunoscute. Nuanta roz se datoreaza continutului ridicat de argila vulcanica rosie. De asemenea, este un produs nerafinat, fiind uscata la soare. Hawaiienii cred cu tarie ca aceasta sare are proprietati de vindecare si de detoxifiere extraordinare, aceasta fiind folosita inca din cele mai vechi timpuri in practicile si ceremoniile de purificare.

2. Sarea nega indiana

Culoarea acestui tip de sare poate varia de la un roz inchis, pana la un violet profund. Acest tip de sare, atunci cand este in stare bruta, are un piros puternic de sulf si o aroma la fel de puternica. Folosita adesea in practicile Ayurveda si in bucataria traditionala indiana, aceasta sare poate fi folosita atat cu scopul de a-ti detoxifia organismul, cat si la gatit.

1. Sarea de Himalaya

Extrasa din depozitele de sare vechi de peste 250 de milioane de ani, aceasta sare este un soi cu adevarat pur. Considerata a fi o sare completa, aceasta contine un numar impresionant de 84 de minerale. Mineralele pe care le contine se afla intr-o forma coloidala, fiind mult mai usor asimilate de catre organismul uman.

Sarea neprelucrata imbunatateste:

•Nivelul zaharului din sange

•Sanatatea rinichilor si a bilei

•Libidoul

•Absorbtia nutrientilor

•Calitatea somnului

•Sanatatea cardiovasculara

•Echilibreaza ph-ul organismului