• Sanatate
  • Lectii de viata
.
Lectii de viata Specialistul in plante medicinale care a trait 256 de...

Specialistul in plante medicinale care a trait 256 de ani si secretele sale

-

- Reclama -

Medicina Holistica este tot ceea ce avem nevoie

Medicina holistica priveste omul in ansambul sau, ca pe un intreg indivizibil. In zilele noastre, medicina moderna este de acord cu ipoteza, potrivit careia, 70% dintre afectiunile noastre de sanatate sunt consecinta gandirii negative si a stresului emotional. Afectiunile de sanatate atribuite acestor cauze sunt denumite “afectiuni psihosomatice”, acestea fiind unele dintre cele mai intalnite afectiuni la ora actuala.

Medicii si oamenii de stiinta recunosc faptul ca tiparele noastre negative de gandire ne afecteaza intr-un mod direct activitatea organelor interne ale organismului si starea de sanatate a organismului nostru in general. Medicina antica este clasificata ca fiind “holistica”. Aceasta denumire se datoreaza faptului ca in cazul acesteia, accentul nu se acorda numai corpului fizic, dar si psihicului si nu in ultimul rand stilului de viata al pacientului. Aceasta metoda de tratament permite eliminarea cauzei afectiunilor, in comparatie cu metoda obisnuita de tratare a simptomelor. Acesta este motivul pentru care majoritatea afectiunilor reapar, deoarece cauza bolii nu a fost tratata si nu i-a fost acordata atentia necesara.

Astfel, unul dintre cele mai importante secrete ale sanatatii noastre se face simtit: gandurile noastre au puterea de a ne vindeca. Au fost inregistrate o multime de povesti care discuta despre oameni gravi bolnavi, carora medicii nu le acordau nicio speranta de supravietuire si care, in ciuda acestor fapte, s-au vindecat complet prin puterea propriilor lor ganduri. Una dintre aceste povesti impresionante este povestea lui Morris Goodman, care, in anul 1981, in urma unui accident aviatic , medicii nu i-au acordat nicio sansa de supravietuire datorita diafragmei perforate si a fracturilor multiple de coloana vertebrala pe care le-a suferit. In urma accidentului, Morris a fost tinut in viata prin intermediul aparatelor medicale. Cu toate acestea, Morris Goodman a fost constient de puterea gandurilor sale si in doar cateva zile a reusit sa-si regenereze cu succes propria diafragma si sa-si miste toate mebrele. Medicii nu si-au putut explica cele intamplate, deoarece acest lucru “este imposibil din puct de vedere medical”. Dupa cateva luni de zile Morris a reusit sa mearga din nou si in cele din urma si-a revenit complet. Atat de mare este puterea gandurilor noastre.

Cauzele afectiunilor grave privite dintr-un unghi diferit

.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre