• Lectii de viata
.
Lectii de viata Eliberarea definitiva de experientele negative ale trecutului

Eliberarea definitiva de experientele negative ale trecutului

-

- Reclama -

Distreaza-te un pic cu imaginea mentala: Distreaza-te cu scenele din mintea ta in timp ce incerci sa-ti schimbi perceptia. Permite-ti sa experimentezi cat de diferita ar fi fost viata ta in cazul in care convingerile despre viata ar fi fost diferite. De exemplu, daca ai fi avut mai multa iubire de sine atunci cand o relatie s-a incheiat, daca ai fost mai putin atasat de banii si de firma ta atunci cand aceasta a intrat in faliment. Cat de diferita ar fi fost perceptia ta in legatura cu aceste evenimente? Atunci cand iti schimbi perceptia, iti poti schimba si experienta.

Oricare ar fi fost credinta ta la momentul respectiv, priveste-te intr-un mod obiectiv in acelasi scenariu, dar avand o credinta diferita. Simte cum se schimba perceptia de la una de pierdere a puterii, la una de responsabilitate si putere. Simte modul in care aceasta experienta nu este la fel de importanta pentru tine si cum te simti din ce in ce mai puternic. Din acest loc al puterii, respira adanc si in timp ce expiri elibereaza-te de aceasta experienta. Bucura-te de lejeritatea pe care aceasta eliberare ti-o ofera. Daca ai fi stiut atunci ce stii acum, ce ai face diferit?

Schimbarea perceptiei nu presupune ignorarea experientei: Pentru a-ti schimba perceptia in legatura cu o anumita experienta nu inseamna negarea producerii acesteia. Atunci cand iti schimbi perceptia, iti schimbi perspectiva, ceea ce inseamna ca privesti aceasi experienta dintr-un alt punct de vedere. Asta nu inseamna ca vei nega faptul ca aceasta experienta a avut loc, ci pur si simplu inseamna ca alegi sa-i atribui un alt sens, unui eveniment neutru de fapt. Tu esti cel care acorda o anumita semnificatie tuturor experientelor tale.

In cazul in care treci printr-o experienta negativa in acest moment al vietii: Cele doua etape ale acestui proces pot fi aplicate cu succes oricarei situatii prin care treci momentan. Atunci cand te eliberezi de emotie, cand iti schimbi perceptia si cand descoperi credinta negativa din spatele acesteia vei putea sa interactionezi cu aceasta situatie intr-un mod mult mai calm, mai eficient si dintr-un loc al puterii personale. Vei putea sa descoperi solutii care pana in acel moment pareau a fi invizibile pentru tine.

.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre