• Lectii de viata
.
Lectii de viata Eliberarea definitiva de experientele negative ale trecutului

Eliberarea definitiva de experientele negative ale trecutului

-

- Reclama -

Priveste-ti cu atentie credintele:  Este necesar sa-ti examinezi cu atentie propriile credinte deoarece o simpla credinta de genul “eu sunt o persoana competitiva” care pare nevinovata in aparenta, te poate influenta negativ deoarece te poate face sa te compari cu cei din jurul tau si sa experimentezi viata ca fiind un “castigator” sau un “pierzator”, ambele etichete mentale avand capacitatea de a te lipsi de propria ta putere autentica. De indata ce ai creat aceasta lista, iti va fi destul de usor sa potrivesti credintele negative experientelor negative. Pastreaza aceasta lista intr-un loc privat si noteaza toate convingerile negative pe care le descoperi pe parcurs si incearca sa le elimini sau sa le inlocuiesti. Foloseste-te de aceasta lista pentru a-ti evalua orice experienta din viata ta.

Ocupa-te de credintele tale: Gasind o credinta din spatele unei experiente negative, vei intelege motivul pentru care o percepi ca fiind negativa. Astfel, experienta poate deveni una pozitiva pentru ca ai invatat ceva despre tine, ceva ce te poate ajuta sa te schimbi. Chiar daca vei trece printr-o experienta asemanatoare vei observa imediat lectia si vei lua masurile necesare pentru a schimba credinta respectiva. Cea mai puternica si eficienta metoda prin care iti poti schimba credintele este prin re-programarea subconstientului tau folosindu-te de vizualizarea creativa, afirmatii si rugaciune si nu in ultimul rand prin realizarea faptului ca esti unul cu tot ceea ce exista. De indata ce-ti vei schimba credinta respectiva, experienta negativa nu se va mai repeta niciodata in viata ta.

Pasul Numarul 2 – Schimba-ti perceptia si traieste experienta schimbarilor

Poti sa-ti schimbi cu usurinta perceptia pe care o ai prin simpla recunoastere a faptului ca aceasta a fost formata in functie de convingerile si experientele trecutului. Intr-o stare relaxata, cu ochii inchisi, creaza imaginea mentala a unei experiente negative pe care doresti  sa o neutralizezi. Dintr-un punct de vedere obiectiv observa evenimentul respectiv, cum a inceput totul, cum te-ai simtit, cum s-a intamplat, de ce i-ai oferit o interpretare negativa si cum ai reactionat. In timp ce continui sa observi toata scena, observa modul in care credintele tale despre viata te-au facut sa etichetezi acea experienta ca fiind negativa.

.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre