• Lectii de viata
.
Lectii de viata Eliberarea definitiva de experientele negative ale trecutului

Eliberarea definitiva de experientele negative ale trecutului

-

- Reclama -

Ce nu este “in regula”?: Poti sa descoperi ce nu este in regula in lumea ta interioara  de indata ce recunosti faptul ca tu esti cel care-si creaza propria realitate. Adevarul este ca ai atras experientele negative in viata ta datorita credintelor negative subconstiente pe care le ai. Experienta negativa nu face altceva decat sa-ti atraga atentia cu privire la aceste credinte negative astfel incat sa le poti schimba si sa nu mai repeti aceasi experienta negativa inca o data. Aceasta este adevarata dezvoltare personala. Aduna-ti toate experientele negative prin care ai trecut si cauta numitorul comun din toate acestea. Cu siguranta vei descoperi ca una sau mai multe credinte limitative apar in mod repetat, indiferent ca este vorba de credinte precum “nu sunt indeajuns de bun”, “nu sunt indeajuns de destept”, “nu sunt indeajuns de atractiv” sau probabil credinta potrivit careia “bogatia materiala este doar pentru persoanele care au noroc”. Enumerarea acestor credinte limitative poate ocupa cateva pagini, lista este nesfarsita.

Gaseste Vinovatul: In cazul in care credinta negativa nu este evidenta la prima vedere, aminteste-ti cum te-ai simtit sau cum ai reactionat in timpul acelei experiente si porneste de acolo. Intreaba-te de ce ai reactionat si de ce te-ai simtit in acest fel. De asemenea, poti sa-ti examinezi obiceiurile zilnice, propriile frici si acele rezultate pe care vrei sa le eviti cu orice pret sau faptul ca esti prea atasat intr-un mod disperat de manifestarea anumitor lucruri materiale in viata ta. Credintele subconstiente ne conduc viata.

Creaza-ti o lista de credinte: Alternativ, creaza-ti o lista ale ambelor convingeri, atat cu cele pozitive cat si cu cele negative, despre tine si despre viata ta. Examineaza-ti toata aspectele vietii tale si scrie tot ceea ce-ti trece prin minte. Poti incepe cu “Eu sunt…” si poti continua cu “Relatiile sunt…”, “Dragostea este…”, “Viata este…” si asa mai departe. Cuvintele care apar pentru prima oara sunt de obicei cele mai exacte. Fii sincer cu tine insuti!

.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre