20 de intrebari pe care manualele si profesorii de istorie refuza sa le explice

1353

17. Istoria sustine ca omul civilizat si-a facut aparitia acum cateva mii de ani (6000-8000). Cine a facut aceste sfere acum cateva milioane de ani in urma?

Exceptand piatra si metalele pretioase, tot ceea ce detinem in acest moment se va transforma in tarana in cateva milenii, inclusiv televizoarele, telefoanele, avioanele si tot ceea ce este facut din plastic. Daca din intamplare planeta noastra ar fi lovita de o catastrofa majora, in 100.000 de ani orice indiciu cu privire la fosta existenta a civilizatiei noastre ar fi ingropat in timp datorita degradarii.

18. Exista posibilitatea ca anumiti conducatori rauvoitori sa ne stapaneasca printr-o supunere economica de cateva sute de mii de ani, daca nu milioane de ani?

Toate religiile lumii par sa impartaseasca aceasi poveste.

19. Exista oare posibilitatea ca acest tipar sa fie folosit de la aparitia primelor fiinte umane pe aceasta planeta, probabil in urma cu cateva sute de milioane?

20. Cand vom invata sa traim fara sa fim supusii, slugile, acestui sistem economic condus de acest sistem bazat pe dominanta si control?

3 intrebari bonus:

Ce mistere ne ascunde oare adevarata istorie? Care este scopul ascuderii unor astfel de informatii? Cate civilizatii pe care noi nu le cunoastem au disparut definitiv de planeta noastra fara ca acestea sa lase vreo urma?

Sursa