20 de intrebari pe care manualele si profesorii de istorie refuza sa le explice

1429

13. Oare “Vine fiul creatorului” se refera la Enki?

Vechiul si Noul Testament al Bibliei Crestine ne prezinta un zeu razbunator care ucide milioane de oameni si in acelasi timp, un zeu aparent diferit,  atotiubitor.

14. Oare Biblia reflecta povestea lui Enlil (Vechiul Testament, rautatea fata de oameni) si Enki (Noul Testament, legea iubirii)?

In scrierile Vechiului Testament, Geneza 1:26 scrie “Sa facem omul dupa chipul nostru si dupa asemanarea noastra.”

15. Cine este “noi” si cine este “noastra”?

In anul 1851 in Dorchester, Massachusetts, a fost descoperita o vaza din aliaj de zinc si argint. Descoprirea a fost intamplatoare, stanca in care se afla fiind dinamitata cu un alt scop. Obiectul se afla in interiorul stancii, la 4.5 metri distanta de exterior. Pe partile laterale se observa in continuare un aranjament floral incrustat cu argint pur. Stanca respectiva se pare ca are o vechime de peste 100.000 de ani.
16. Potrivit mediului academic, care dintre civilizatii a fost capabila de crearea unui asemenea artefact, in urma cu peste 100.000 de ani?

Peste 200 de sfere metalice au fost descoperite in Africa de Sud,  varsta acestora fiind estimata undeva la 4.500 de milioane de ani. Exista doua tipuri de astfel de sfere: “unul din metal solid albastrui cu pete albe si un alt tip asemanator, asemanator cu o minge, in interiorul careia exista un continut alb spongios.” (Jimison, 1982)

06