20 de intrebari pe care manualele si profesorii de istorie refuza sa le explice

1429

Potrivit teoriei darwiniste, omul a evoluat din maimuta.

5. In cazul in care omul a evoluat din maimulta, potrivit teoriei lui Darwin, atunci de ce exista in continuare maimute?

Pe teritoriul Chinei exista peste 100 de piramide ascunse sub nivelul pamantului.

05

6. Exista piramide pe fiecare continent al lumii. Cine le-a construit si de ce?

In Ecuator, au fost descoperite o ceasca mare de Jad si un numar de 12 cupe de Jad mai mici. Fiecare dintre aceste cupe au dimensiuni diferite, iar daca le-ai umple pe fiecare dintre cele 12 si ai turna continutul in cea mare, ar umple-o exact. In interiorul cupei mari este reprezentata constelatia Orion si alte stele.

Klaus Dona a declarat “Interiorul cupei are un grad ridica de magnetism, iar exteriorul nu prezinta o astfel de energie. Geologii spun ca acest lucru este imposibil deoarece in cazul in care in interiorul unei pietre se afla particule de metal magnetic, ar trebui sa prezinte acelasi magnetism pe ambele parti.”

04

7. In cazul in care cercetatorii sustin ca este imposibil ca interiorul unui asemenea artefact sa prezinte asemenea magnetism, in timp ce exteriorul nu-l prezinta, cine a creat aceste cesti si care a fost scopul pentru care acestea au fost create?

In urma unor sapaturi foarte adanci care s-au desfasurat la o adancime de peste 114 metri, pe teritoriul statului Illinois, a fost descoperita o moneda de bronz veche de aproximativ 200.000 de ani. Oficial a fost declarat ca nivelul la care a fost descoperita aceasta moneda au  fost formate in urma cu  peste 200.000 – 400.000 de ani.

03

8. Inainte ca istoria sponsorizata pe care o cunoastem va admite adevarul, ne intrebam: oare care cultura este responsabila de manufacturarea acestei monede?

Un numar de peste 350 de artefacte au fost descoperite in Ecuator in interiorul unui vechi sistem de tuneluri. Unul dintre artefacte, in special, prezinta imaginea cunoscutei piramide cu un ochi atot-vazator, in partea de sus a acesteia. La intuneric, ochiul prezinta o nuanta interesanta, in timp ce pe partea de jos a acestui artefact, se poate observa o harta a Centurii lui Orion impreuna cu anumite scrieri, scrieri ce sunt mai vechi decat orice forma de scriere cunoscuta pana acum de cercetatori. Potrivit cercetarilor desfasurate de Klaus Dona, acelasi tip de scris a fost descoperit si in alte parti ale lumii, dovedint astfel existenta unei civilizatii mult mai vechi decat orice scrieri sanscrite.

02