Cel mai eficient remediu pentru inflamatia si durerea articulatiilor

1533

Inflamarea articulatiilor poate include o mare varietate de probleme de sanatate, cum ar fi artrita, guta si stenoza spinarii lombare.

Medicina conventionala are limitele sale in tratarea durerilor articulare, dar remediile naturale pot depasi cu mult beneficiile oferite de majoritatea medicamentelor farmaceutice. Acest remediu natural este format din ardei iute si ulei de nuca de cocos.

Ardeiul iute este bogat in capsaicina. Acest compus este un puternic anti-inflamator si analgezic. Capsaicina are proprietatea de a calma rapid durerea articulatiilor. Un studiu publicat in Clinical Therapeutics a scos la iveala faptul ca o simpla crema pe baza de capsaicina a ameliorat semnificativ mai mult durera in cazul pacientilor care sufereau de artrita, in comparatie cu placebo. Acesta nu este singurul studiu de acest fel, iar concluzia cercetatorilor este aceeasi: crema pe baza de capsaicina este un tratament sigur si eficient pentru artrita si pentru durerile articulare.

Uleiul de nuca de cocos este considerat a fi unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru tratarea inflamarii articulatiilor. Acesta contine un grup unic de grasimi cunoscute ca acizi grasi cu lant mediu. Acesti acizi grasi poseda mari proprietati de vindecare. Uleiul de nuca de cocos este capabil sa reduca in mod eficient inflamatia, ajuta la calmarea tesuturilor si a articulatiilor inflamate.

Pentru a prepara aceste remediu vei avea nevoie de:

• 2 linguri de ardei iute de Cayenne

• 120 ml de ulei de nuca de cocos

Se incalzeste uleiul de nuca de cocos la o temperatura foarte scazuta pana capata o consistenta lichida si se incorporeaza ardeiul iute de Cayenne. Acest remediu se aplica direct pe zona inflamata. Aplicarea consecventa a acestui amestec miraculos va reduce inflamatia articulatiilor semnificativ.