• Sanatate
.
Sanatate Poate mintea sa ne vindece trupul? Dovezile stiintifice confirma...

Poate mintea sa ne vindece trupul? Dovezile stiintifice confirma aceasta realitate!

-

- Reclama -

Miracolele si stiinta

Lissa Rankin, in timpul unei conferinte recente TED, a explicat realitatea vindecari cu puterea gandurilor. Se pare ca efectul placebo are o mare putere asupra modului in care gandim si functionand, avand puterea de a ne repara imperfectiunile prezente la nivelul organismului. Aceasta conferinta a zguduit din temelii lumea medicala. Medicilor nu prea le convine atunci cand se gandesc la ideea potrivit careia tratamentele si medicamentele lor ar putea deveni inutile. In cazul in care mintea si corpul se pot vindeca reciproc, atunci acest lucru poate deveni realitate.

Testele si adevarul

Desigur, singura modalitate de a-i convinge pe cei care ar putea fi sceptici, ar fi sa le dezvaluim rezultatele ultimelor teste placebol. Persoane suferinde de diferite boli, cum ar fi HIV, cancer si boli de inima, 3.500 de persoane mai exact, au fost testate folosindu-se efectul de vindecare placebo. In urma finalizarii testului, starea de sanatate a majoritatii pacientilor s-a imbunatatit considerabil, iar cativa dintre ei s-au vindecat complet.

Potrivit unui document publicat in Revista de Tehnici Proiective in anul 1957, unui barbat pe nume Wright i-a fost administrat un medicament si i s-a spus ca acest medicament poate vindeca cancerul. Dupa administrarea medicamentului „minune”, dimensiunea tumorilor sale a scazut considerabil. Apoi, realizand ca medicamentul nu a reusit sa-l vindece complet, tumorile au crescut din nou.  In cele din urma, barbatului i-a fost administrat, ceea ce i s-a spus ca este o versiune mult mai buna a aceluiasi medicament, iar tumorile au scazut din nou, jumatate din dimensiunea lor. Din pacate, la acea vreme, emisiunile de stiri au raportat ca toate versiunile acelui medicament au fost lipsite de valoare. A doua zi, pacientul a murit de cancer. Datorita credintei sale, mintea a preluat controlul asupra fiecarui aspect al corpului sau si a reparat tot ceea ce era in neregula. Cu toate acestea, atunci cand pacientul a aflat ca a fost vorba de un placebo, indoielile, depresia si frustrarea i-au distrus vointa pacientului de a trai.

Pentru vindecare este nevoie de confort

.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre