• Sanatate
Sanatate Sunt pretutindeni! Valurile de energie periculoasa care ne inconjoara!

Sunt pretutindeni! Valurile de energie periculoasa care ne inconjoara!

-

- Reclama -

Fiecare dintre noi inotam intr-o mare nevazuta de energie in fiecare zi! Nu, nu este o metafora. De fapt, aceasta este o afirmatie cat se poate de reala.

Suntem in mod constant expusi campurilor electromagnetice, campuri care depasesc taramul fizic al obiectelor care pot fi percepute. Acest taram nevazut te afecteaza mai mult decat iti poti imagina. Poti privi aceasta mare de energie ca fiind una din legile care guverneaza lumea materiala, iar daca nu esti un mare maestru iluminat care detine capacitatea de a bloca complet aceasta energie cu propria sa energie, esti bombardat zilnic cu unde electromagnetice de tot felul.

Atat undele electromagnetice, cat si campurile electrice si magnetice joaca un rol foarte important in transportul de energie.  Acestea provin din diferite surse, precum:

1. Turnurile de telefonie mobila – Aceste turnuri emana campuri electromagnetice care sunt cunoscute a avea un efect negativ atat asupra oamenilor cat si asupra animalelor. De fapt, tu esti expus la o cantitate de 100 de miloane de ori mai mare in comparatie cu cea la care au fost supusi bunicii tai, iar o mare parte din aceasta cantitate are ca sursa turnurile de telefonie mobila.

2. WiFi (accesul la intenet) – Imaginile de mai jos vorbesc de la sine! In cazul in care ai avea puterea de a vedea aceste unde in viata de zi cu zi,  realitatea ta ar fi una foarte colorata. Cunoscuta publicatie “Scientific American”  a dezvaluit pericolele la care este expus creierul uman in urma contactului cu aceste unde. Acestea pot provoca insomnie, reducerea activitatii cerebrale, precum si alte tipuri de tulburari de dezvoltare in cazul celor mici.

3. Stalpii de inalta tensiune – In cazul in care  locuiesti in apropierea stalpilor de inalta tensiune, esti expus la o cantitate de poluare energetica atat de intensa incat poate provoca aparitia cancerului.

4. HAARP – Desi controvesata, foarte multi sunt de parere ca aceasta tehnologie este folosita ca dispozitiv de control al mintii. HAARP este, in esenta, un incalzitor ionosferic, care are capacitatea de a incalzi o zona atmosferica de 1000 de kilometri patrati la temperaturi de peste 50.000 de grade. Dincolo de utilizarea acestei tehnologi de a modifica contitiile atmosferice, multe dovezi atesta ca aceasta tehnologie este folosita pentru a inabusi frecventel naturale ale campului energetic uman.

5. Televiziunea – nu numai ca esti expus poluarii electromagnetice, poluare emisa de televizorul tau aparent “inofensiv”, dar esti bombardat zilnic de mesajele constante menite sa-ti programeze constientul.

Aceste imagini ne arata:

• Radiatiile WiFi se afla peste tot in jurul nostru;

• Aceste radiatii reactioneaza intr-o maniera imprevizibila;

• Aceste radiatii sunt afectate atat de mobilier, cat si de oameni;

• WiFi-ul nu respecta 100% regula proximitatii fata de sursa.

01

02

03

04

10

05

08

09

Citeste aici – Cele ZECE efecte socante pe care le are Wireless-ul (Wi-Fi) asupra sanatatii tale

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre