Mister Marturisirile facute pe patul de moarte de un cercetator...

Marturisirile facute pe patul de moarte de un cercetator stiintific al Zonei 51 – OZN-uri, extraterestrii si tehnologiile anti-gravitationale

-

- Reclama -

Nu cu mult timp inainte sa moara, renumitul om de stiinta si cercetator in cadrul Area 51, Boyd Bushman, a discutat deschis despre experientele personale din cariera sa in legatura cu Area 51, extraterestrii, OZN-uri si in legatura cu tehnologiile anti-gravitationale.

Boyd a fost cercetator principal pentru Lockheed Martin. Cariera sa a durat peste patruzeci de ani, i-au fost acordate numeroase brevete si a colaborat cu diferite nume extrem de cunoscute din domeniul apararii, cum ar fi Hughes Aircraft, General Dynamics, Texas Instruments si Lockheed Martin.

13

Bushman, impreuna cu alti oameni cred ca informatiile referitoare la misterioasa Zona 51 (Area 51) ar trebui sa iasa la lumina, astfel incat oamenii din intreaga lume sa vada cu ochii lor ceea ce se intampla cu adevarat in spatele portilor inchise.

Din cele spuse de Bushman, putem intelege foarte clar ca aceasta baza este un loc de parcare in toata regula pentru OZN-uri si extraterestri. De asemenea, acesta explica faptul ca din spatiu exista o cale speciala de zbor catre Area 51.

12

Cu ajutorul tehnologiei lor avansate ei pot calatori cu o viteza mai mare decat cea a luminii. Extraterestrii care controleaza aceste nave  vin de pe o planeta care se afla la o distanta de 68 de ani lumina de Pamant.  Extraterestrii care lucreaza in cadrul bazei au o inaltime de aproximativ 1.5 metri si sunt in varsta de aproximativ 230 de ani. Au cinci degete, care sunt cu aproximativ 30% mai mari decat ale noastre si cinci degete la picioare, lipite impreuna. Acestia au trei coaste pe fiecare parte si trei coloane vertebrale. Acestia comunica prin telepatie.

In cele din urma, Bushman dezvaluie faptul ca Area 51 lucreaza impreuna cu rusii si cu chinezii in cadrul programului de cercetare care are ca scop dezvoltarea tehnologiilor anti-gravitationale.

Bushman a incetat din viata la data de 7 august 2014.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre