Trei leacuri miraculoase anti-cancer de care s-a vorbit prea putin!

1303

Exista o lupta acerba intre industria farmaceutica si tratamentele homeopate. Nu neaga nimeni rezultatele cercetarilor de secole care au pus bazele farmaceuticii dar nu putem ingnora proprietatile plantelor care au ajutat la mentinerea sanatatii vietii oamenilor de milenii. Iti vom prezenta trei remedii naturale foarte eficiente care ar trebui  sa fie luate de catre bolnavi, dar si de catre persoanele sanatoase pentru prevenirea tuturor tipurilor de cancer.

Mancare de hrisca – Pentru curatarea organismului de tumori, se recomanda cat mai multa mancare de hrisca (en. porridge).

Ceai de floare de cartofi – Aceasta va trata cu succes bolile oncologice. Ceaiul este preparat in felul urmator. Se pun trei linguri de floare de cartofi intr-un castron si se toarna 1.5 pahare de apa fiarte peste ele. Se lasa amestecul sa stea timp de 3 ore. Se recomanda o jumatate de ceasca de ceai de trei ori pe zi.

Ciuperca Shiitake – Ciupercile japoneze shiitake sunt considerate ucigatoare de tumori si sunt numite uneori “alimentele longevitatii”. Daca vei consuma aceste ciuperci o data pe an pentru o luna intreaga, sansele de a dezvolta  tumoare sunt reduse la zero.

Aceste ciuperci contin vitamina D, vitaminele din grupul B (B1, B2, B3, B5, B6, B11, B12), calciu, fosfor, potasiu, fier si sodiu. Ajuta la reducerea colesterolului cu pana la 45%.  Sprijina eliminarea kilogramelor in plus, imbunatatesc energia si lupta impotriva virusilor si a infectiilor.

Secretul principal al acestor ciuperci este prevenirea cancerului si puterea de a opri dezvoltarea celulelor canceroase. Puteti gasi, de asemenea, aceasta ciuperca sub numele de “ciuperca regala”.

Aceste proprietati de vindecare sunt cunoscute de japonezi inca din antichitate. Cea mai veche inregistrare a ciupercilor shiitake in medicina traditionala dateaza din anul 199, cand imparatul Chuai a primit ciupercile in dar de la localnici. Cel mai cunoscut compus extras din aceste ciuperci se numeste lentinan. Acestea sunt zaharuri complexe, polizaharide, iar actiunea lor este aceea de a sprijin celulele de aparare ale organismului afectat de cancer.

Aceasta ciuperca este un supliment alimentar excelent pentru prevenirea bolilor din epoca moderna. Medicina demonstreaza ca sanatatea poate fi imbunatatita nu numai prin imbunatatirea tratamentelor chirurgicale, radiologice si chimioterapeutice, ci si prin utilizarea sporita a substantelor antitumorale gasite in ciupercile Shiitake.

Sursa